Kryddor som kickar i gång förbränningen!

 

 

 

Chilipeppar, senap,paprikapulver, ingefära, vitlök och kanel  dessa kryddor, smaksättare har extra god förmåga att kicka i gång fettförbränningen

 

  • Senap – Ökar värmeproduktionen och ökar fettförbränningen
  • chili – Ger ökad blodcirkulation , näringsämnen transporteras snabbare. Ökar energiförbrukningen och minskar matintaget.
  • Paprikapulver – Samma egenskaper som chili men den höjer inte blodtrycket och hjärtfrekvensen som chili gör tillfälligt , kan vara bra att veta för känsliga individer.
  • Ingefära – Optimerar ämnesomsättningen och förbättrar matsmältningen. Minskad aptit och ökad fettförbränning.
  • Vitlök – Ger god hjärt och kärl hälsa, mycket tyder på att den verkar antibakteriellt. Innehåller mycket antioxidanter. Finns inga färdiga forskningsresultat om fettförbränning men  studier på råttor visade att vitlöken kraftigt motverkade viktökning.

(Vitlöken hjälper dig att hålla dig frisk så att du inte behöver göra några träningsuppehåll, och på så vis hjälper den dig att hålla vikten garanterat 😉

  • Kanel – Håller nere blodsockret. Ger en bättre insulinkännslighet, mindre insulin ger mindre fettinlagring, ju lägre nivå av insulin desto bättre fettförbränning får du.

Krydda din mat regelbundet med en eller flera kryddor varje dag för att få effekt , det är kontinuiteten som är det viktiga och håll ut ett par veckor.

Soliga hälsningar,

Elin

spices_21239214-3paprika-600019-m-2large-ginger_21173288garlic-634652-m2533360

Inga kommentarer ännu.

Kommentera