Microneedling !

ybxzcwpwoherefvkfcud-1

Vissa säger att man kan backa tiden 10 år med microneedling –  Jo man tackar  :) … men när jag såg resultaten på min mentors klinik så bestämde jag mig direkt , detta ska jag göra !

Helt fantastiska resultat, men det är först efter ett par veckor som den stora skillnaden kommer ,men förbättring av huden sker varje dag och det är synbar skillnad från dag till dag .

Att dokumentera är att rekommendera så man kan gå tillbaka och se den stora förändringen…

 

Så hur fungerar microneedling ?

Man går en kur om 4-6 ggr med 2 veckors mellanrum .

Under behandlingen går man över ansiktet med en dermaroller i ett speciellt schema, hygienen är A & O vid denna behandling , man rengör först hela ansikte och hals med klorhexidin en långtidsverkande desinfektion och tillför även en fin koncentrerad c-vitamin och hyaluronsyra.

Dermarollern skapar en reparations och tillväxtstimulering som gör behandlingen lämplig på en rad indikationer som rynkreduceringsolskadad och pigmenterad hud. Skin Tightening(vävnadsuppstramning/fasthet)och hudbristningar/strier. Reducerar effektivt ärr efter acne, operation och brännskador.

Dermaroller Therapy levererar anmärkningsvärda resultat med minimala biverkningar. Behandlingen är så effektiv att den kan jämföras med fraktionerad laserbehandling utan de sociala begränsningar och risker som lasern medför. Med sitt enkla koncept är behandlingarna säkra med få eller inga sidoeffekter.

Fördelarna med att rynkorna fylls ut av kollagenproduktionen som sätter igång med hjälp av micro-needling är att resultaten stannar under lång tid jämfört med injektionsifyllningar. Restylane och andra fyllnadsämnen som är baserade på korslänkad hyaluronsyra är väldigt dyra och de tas ganska snabbt upp av kroppen. De måste därför regelbundet sprutas in med några månaders mellanrum. Resultaten av dermarolling däremot kommer att stanna i flera år. De blir inte ”permanenta” på så sätt att dermarollern inte kan stoppa åldrandet, och rynkorna kommer med tiden att återbildas. Även dermarolling måste göras om så krävs det inte lika ofta, och metoden är mycket billigare.

Dermaroller Therapy innebär piercing av vävnaden med hjälp av extremt tunna nålar av rostfritt stål. När dessa penetrerar vävnaden skapas tusentals microkanaler som stimulerar vävnaden till reparation samtidigt som naturliga tillväxtfaktorer frigörs som i sin tur ger ökad tillväxt av fasthetsfibrer (kollagen). Även upptaget av substanser som aktiva ingredienser från hudvårdande produkter ökar mångfaldigt. Punkteringen av kärlstrukturen är microskopisk vilket gör att den allmänna påverkan är minimal. Endast en lätt rodnad kvarstår med avtagande effekt. Det inflammatoriska tillståndet som uppstår verkar i 2-4 dagar och ger huden en signal om aktiverad förnyelse som i sin tur kvarstår upp till 3-4 veckor.

Kan varmt rekommenderas !

Ha en fin dag :)

Inga kommentarer ännu.

Kommentera